V případě problémů s fórem, připomínek či dotazů použijte prosím tuto sekci.

Moderátoři: Olda, martin_100, david

Uživatelský avatar
Stryko
Příspěvky: 578
Registrován: čtv led 25, 2007 12:18 pm
Bydliště: Poděbrady Kluk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Tak jsem také smazal svou animaci pod čarou já jen abych nebyl za rebela :lol: :lol:
takže animace se s vámi loučí :wink:
Obrázek
čtv říj 11, 2007 10:12 am

l.kazda

Příspěvek

Olda píše:Správně , pořádek musí bít. :valetsesmihy: :valetsesmihy:
Oldo po ostravsky se to pise takto ''Správně , pořádek musí byt.'' :banana: :banana:
čtv říj 11, 2007 2:57 pm

Uživatelský avatar
Fido 18.33 TBV
Příspěvky: 142
Registrován: pát říj 20, 2006 8:52 pm
Bydliště: Poděbrady III

Příspěvek

palics: Neni ti trochu blby davat speedtest na forum ktere je o autech, vytahovat se jaky mas pripojeni a ping, stejnak vic jak polovicka lidi nevi o co de a jak sem byl poucen zbytecne to zabira misto.
Lady-lí, lady-lou, lady-lů, Český silnice jsou plný d*bilů !!
Trambus uhání tak pozor dávej, nemáš Mercedes, však chlap jsi správnej...
čtv říj 11, 2007 4:16 pm

Uživatelský avatar
david
Hlavní admin
Příspěvky: 5696
Registrován: úte úno 28, 2006 9:41 am
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Joooo....palics....pro tebe to omezení rozměrů v podpisu platí taky!

(Díky fido za pomoc při udržování pořádku;-) )
čtv říj 11, 2007 4:23 pm

Uživatelský avatar
Olda
Timy1123
Příspěvky: 5851
Registrován: stř bře 01, 2006 5:37 pm
Bydliště: Doma
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

palics píše:
Olda píše:Správně , pořádek musí bít. :valetsesmihy: :valetsesmihy:
Oldo po ostravsky se to pise takto ''Správně , pořádek musí byt.'' :banana: :banana:
mno..., já to vůbec nemyslel po ostravsku :!: :!:

ale bít jako mlátit, řezat ,....víš :idea:

:!: konec OT :!:
čtv říj 11, 2007 8:18 pm

l.kazda

Příspěvek

OK OK HUŽ TO MAŽU
sob říj 13, 2007 10:41 am

Uživatelský avatar
MiKe22
Mišelin
Příspěvky: 488
Registrován: stř úno 11, 2009 1:46 am
Bydliště: Frýdek-Místek

Příspěvek

Chlapi,chcu se zeptat,jak tam vrazim podobny obrazek co ma třeba Olda pod tou čarou? V nastavení jde jen text vložit :(
stř úno 17, 2010 4:03 pm

Uživatelský avatar
david
Hlavní admin
Příspěvky: 5696
Registrován: úte úno 28, 2006 9:41 am
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

MiKe22: tiupuju, že to je stejným příkazem, jako se vkládá obrázek do přéspěvků, tedy [img].....nějaký%20odkaz%20na%20Tvůj%20obrázek....[/img]. Nicméně Tě prosím, dodržuj rozumné rozměry, max. velikost (hlavně výšku) asi tak jak má Olda. Děkuji.
stř úno 17, 2010 6:50 pm

Uživatelský avatar
MiKe22
Mišelin
Příspěvky: 488
Registrován: stř úno 11, 2009 1:46 am
Bydliště: Frýdek-Místek

Příspěvek

Davide díky :) snad je velikost ok ;)
Koně moje hijé,a diaľnice sú krvavé . . .
čtv úno 18, 2010 4:37 am

Odpovědět

Zpět na „Správa fóra, připomínky, oznamovna problémů s fórem “

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host