V případě problémů s fórem, připomínek či dotazů použijte prosím tuto sekci.

Moderátoři: Olda, martin_100, david

JiRaY
Příspěvky: 3004
Registrován: sob led 10, 2009 11:22 pm
Bydliště: Praha

Příspěvek

No a dělá mi to i v sekci TATRA,v jakémkoliv tématu to vyhodí rovnou tuto chybu,už jsem to psal do Adminovi a Moderátorům
Pražské dodávkář a návěsář

Červený Mercedes Akšrot 1841 s plachtonávěsem
Bílá dodávka Renault Master

Jsem nejrychlejší,vždycky vedu kolonu :-)
stř úno 23, 2011 8:47 pm

Uživatelský avatar
Irys
Příspěvky: 1786
Registrován: ned dub 06, 2008 1:47 pm
Bydliště: Liberec

Příspěvek

Od posledních příspěvků tady uplynula docela dlouhá doba a od mých posledních návštěv taky, tak nevím, jak to teď běhá ostatním, ale mě už to naštvalo úplně. Nejen že si mě to při přihlašování přes Explorer nepamatuje, navíc tvrdí, že zadávám neplatné jméno nebo heslo, takže mi nejde přihlásit se vůbec. Jde to pouze přes Operu, která mě ale vytáčí tak strašně, že jsem sem prakticky přestala chodit. Prosím o nějaké vyjádření, jestli lze nějak zařídít, abych se mohla přihlašovat přes Explorer (jako mi to funguje kdekoliv jinde kromě tohoto fóra). Uznávám, že jsem konzervativní, pohodlná a podobně, ale kdyby to šlo vrátit do starých kolejí, byla bych moc ráda. Děkuji. :wink:
pát pro 02, 2011 9:17 am

Uživatelský avatar
david
Hlavní admin
Příspěvky: 5695
Registrován: úte úno 28, 2006 9:41 am
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Bohužel netuším, co jsou "staré koleje". Neměnilo se nic v nastavení fóra ani v přihlašování. Chyby můžou vzniknout (občas se ztratí nějaký ten účet uživatele, nebo musím v administraci uživateli změnit heslo - v případě, že začne hlásit právě, že se zadává chybné heslo atd.). Nicméně pokud píšeš, že ti to v Opeře funguje bez problémů, tak se obávám, že není chyba na naší straně. Zkusila si jiný počítač s Explorerem, zda tam to běží vpořádku? Neber to jako neochotu, ale jen nevím/nemám co změnit...možná, jestli nějakého ajťáka nenapadne lepší řešení (TeSi????).
pát pro 02, 2011 9:43 am

Uživatelský avatar
Bohousek1
Příspěvky: 471
Registrován: pon črc 30, 2007 9:45 am
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Davide, testoval jsem přihlášení ze svého stroje a mě to fungovalo naprosto v pohodě. Jedu na XP PRO a mam IE 8.
Zkousel jsem to na dálku (Tacho) a opravdu to nejde. Bylo to narychlo, ale myslim, ze on má W7 a IE 9. Pres Mozzilu to slo. Vymazal jsem cookies a stejne to nepomohlo. MOžná nějaký MS update, něco zase pokazil v IE 9 :-(
.::: Bohousek1 :::.
http://www.sdruzeniridicu.cz/
http://www.proridice.eu/
...Ridici pro ridice...
pát pro 02, 2011 10:05 am

Uživatelský avatar
david
Hlavní admin
Příspěvky: 5695
Registrován: úte úno 28, 2006 9:41 am
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

bohousku, díky za report ;-) Právě to, že při změně počítače/prohlížeče to jde, mě nahrává tomu názoru, že není problém na naší straně...nicméně dobře víte, že nejsem ajťák, takže pokud můžu někde něco změnit, nechám si poradit.
pát pro 02, 2011 10:08 am

Uživatelský avatar
Irys
Příspěvky: 1786
Registrován: ned dub 06, 2008 1:47 pm
Bydliště: Liberec

Příspěvek

Neměla jsem tu možnost, ale dnes jdu na návštěvu k Libasovi tak to zkusím od něj. No taky bych si myslela, že je problém u mě, ale když mi to u jiných fór bez problémů běhá, tak proč zrovna u Truckfóra ne? :? Večer podám zprávu. :wink:
pát pro 02, 2011 10:16 am

Uživatelský avatar
david
Hlavní admin
Příspěvky: 5695
Registrován: úte úno 28, 2006 9:41 am
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

ale když mi to u jiných fór bez problémů běhá, tak proč zrovna u Truckfóra ne?
Mno...to je ale taky dobrý dotaz... :-) Proberu to s odborníky, až se s nima potkám někde v hospodě.
pát pro 02, 2011 10:20 am

Uživatelský avatar
roadtrain
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 10568
Registrován: sob črc 04, 2009 3:51 pm
Bydliště: CZ-Slezsko-Slaskie

Příspěvek

mě to taky blblo,páč jedu na dvou počítačích jeden doma druhý v práci.doma používám Mozzilu a v práce Windous.a taky mi to nějak nespolupracovalo.
tak jsem požádal o nové heslo a všechno znova příhlasil oba počítače na jedno heslo,od té doby to funguje bez zjevných problémů.
Steinkohle kipper Orientexpress
.................
Bonzáky je třeba spacifikovat,bohužel rozbít ciferník jim nelze,takže je třeba odstřihnout je od zdroje informací.
pát pro 02, 2011 10:30 am

Uživatelský avatar
david
Hlavní admin
Příspěvky: 5695
Registrován: úte úno 28, 2006 9:41 am
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Irys...chceš teda zkusit nový heslo? Mám ti ho změnit já (pokud ano, napiš mi na e-mail), nebo to zkusíš v profilu přenastavit sama?
pát pro 02, 2011 10:37 am

Uživatelský avatar
roadtrain
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 10568
Registrován: sob črc 04, 2009 3:51 pm
Bydliště: CZ-Slezsko-Slaskie

Příspěvek

nejsem expert,počítač je španělská vesnice,ale podle mě jde o to že TF si pamatuje uživatele a heslo a pokud uživatel použije jiné heslo na příhlášení třeba v práci,tak má pak problém doma protože TF si už pamatuje nové heslo použité v práci.
to zní i logicky :lol:
Steinkohle kipper Orientexpress
.................
Bonzáky je třeba spacifikovat,bohužel rozbít ciferník jim nelze,takže je třeba odstřihnout je od zdroje informací.
pát pro 02, 2011 10:48 am

Uživatelský avatar
Irys
Příspěvky: 1786
Registrován: ned dub 06, 2008 1:47 pm
Bydliště: Liberec

Příspěvek

Davide, pro zajímavost to necháme až jestli to nepůjde ani od Libase. Pokud o od něj půjde, budu to řešit s ním jakožto svým IT managerem, nebo zkusíme změnit to heslo. Prostě večer dám vědět co a jak. :)
pát pro 02, 2011 10:54 am

Uživatelský avatar
Leoš H
Příspěvky: 2622
Registrován: pát zář 26, 2008 10:30 am
Bydliště: Hulín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Moje zkušenost: v ten den kdy zmizel Mira Zapletal, mě začlo blbnout přihlášení, musím se znovu přihlašovat při každém spuštění IE a i když je zatrhnuto políčko pro trvalé přihlášení, tak to nefunguje. Na noťasu mi to heslo také nebere vůbec. :?
* LIAZ 150.261 4x2 S3 s HNJ Fassi F95 * TATRA 815 TerrNo.1 6x6 * Scania R420 CB8x4 * Scania G440 HMZ8x4 *
https://www.facebook.com/AutodopravaHolubnicek/ www.holubnicek.cz
pát pro 02, 2011 12:02 pm

Uživatelský avatar
Pavel Šebek
intercool
Příspěvky: 9688
Registrován: ned říj 21, 2007 4:55 pm
Bydliště: Bystřice

Příspěvek

Já jsem přihlášenej na třech počítačích na trvalo a bez problémů. Systémy 2000, XP a Vista, všude Firefox.
BES - běs
pát pro 02, 2011 8:59 pm

TeSi
Příspěvky: 2084
Registrován: pát črc 06, 2007 12:44 pm
Bydliště: Vysočina

Příspěvek

Leoši, doporučil bych vymazat cookies soubory v daném prohlížeči. Buď všechny, což jednou za čas vůbec neuškodí (akorát se ti smažou zapamatovaná přihlášení, formuláře apod. na všech webech), či jen ty pro domény truck-forum.cz a liaz.cz.
Naposledy upravil(a) TeSi dne pát pro 02, 2011 10:23 pm, celkem upraveno 1 x.
pát pro 02, 2011 9:55 pm

Uživatelský avatar
Tom-Oaza
Příspěvky: 1882
Registrován: ned čer 12, 2011 12:33 pm
Bydliště: Nikol-city
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

me to udelalo minulej weekend. psalo mi to nespravne jmeno nebo heslo,ale kdyz jsem se dival na prihlaseny lidi tak jsem tam byl prihlasenej. ale prispevek nesel napsat-to mi hlasilo ze se musim prihlasit. nechal sem poslat novy heslo a taky to neslo. pouzivam avant browser a W 7. pak me napadlo to zkusit pres explorer a od te doby to zase slape i na avantu
Renault Master
Peugeot boxer
Iveco Daily 35C12 2x
Lancia Kappa 2,4 TDS
pát pro 02, 2011 10:03 pm

Odpovědět

Zpět na „Správa fóra, připomínky, oznamovna problémů s fórem “

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti