Moderátoři: Olda, -Ondra-, martin_100, Leoš H

Odpovědět
aviatik
Příspěvky: 67
Registrován: stř bře 14, 2012 9:03 am
Bydliště: valašské království

automat TGL

Příspěvek

čau ogaři trukeři ,nemáte někdo zkušenosti s automatem na TGLku
úte črc 10, 2012 8:53 pm

aviatik
Příspěvky: 67
Registrován: stř bře 14, 2012 9:03 am
Bydliště: valašské království

Příspěvek

tož to je automat na TGLku taková vzácnost :roll: :?:
úte úno 05, 2013 10:38 am

Uživatelský avatar
dave1988
Příspěvky: 129
Registrován: stř kvě 18, 2011 11:04 am
Bydliště: Košice

Příspěvek

nazdar, co potrebujes vediet kolega ho ma uz dlhsie mozem sa spytat
úte úno 05, 2013 6:33 pm

Uživatelský avatar
Globe
řidič angličáku
Příspěvky: 4785
Registrován: pon srp 28, 2006 4:55 pm
Bydliště: Usti nad Labem

Příspěvek

auomat na TGLku bohužel pořád vzácnost je... ale v těch pár exemplářích, co ho mají, funguje bezchybně.. co konkrétně bys chtěl vědět?
úte úno 05, 2013 9:34 pm

Uživatelský avatar
dave1988
Příspěvky: 129
Registrován: stř kvě 18, 2011 11:04 am
Bydliště: Košice

Příspěvek

potvrdzujem, pri viac ako 500 000km s 2 napravovym vlekom vzduchom brzdovym ... tonaz neviem ...ale bez problemov volal som s tym kolegom nahodou ...
úte úno 05, 2013 11:13 pm

Uživatelský avatar
Multi
Příspěvky: 466
Registrován: čtv črc 28, 2011 7:45 pm
Bydliště: SK

Příspěvek

kolega jazdí na 12.250, 12 stupňový automat a keď pred kopcom podradí do 11ky tak v kopci mu niekedy auto samé zaradí 12ku aj keď má prepnuté na manuál. Viete poradiť?
stř zář 16, 2015 7:54 pm

Uživatelský avatar
tommas
Příspěvky: 67
Registrován: ned zář 03, 2006 12:57 pm
Bydliště: Děčín

Příspěvek

já mám sice jen6kvalt automat,ale s timhle sem se nesetkal aby zařadil sám nahoru při manualu.Max,ti podřadí dolu,aby se neničil motor...to joo
pát zář 18, 2015 11:02 pm

Odpovědět

Zpět na „MAN“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti