Pokec např. o kurtování nákladu, vysílačky+rádia, tachografy, poruchy, výbava aut, spotřeba, navigace,nooteboky, atd...

Moderátoři: Olda, -Ondra-, martin_100, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

Odpovědět
Uživatelský avatar
Luďa
Příspěvky: 1154
Registrován: sob říj 31, 2009 11:24 pm
Bydliště: Nížkov (ZR) - Brno

Příspěvek

Ok dík, poptám se tam
Když se potíš u polívky - jsi zdravý.
Když se potíš u acylpyrinu - jsi nemocný.
Když se potíš u sexu - jsi starý.
Když se potíš u práce - jsi blbý
ned dub 13, 2014 5:09 pm

Stralis 500
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 213
Registrován: čtv lis 03, 2011 2:52 pm
Bydliště: ČR

Příspěvek

Zdarec Kolegové.Chci se zeptat.Jak je to a dig.tachografem při používání "OUT"?Někdo říká,že je možné na něj nakládat/skládat uvnitř areálu fabriky,v mém případě i výměna WB.Nepočítá to jízdu,a u kartovýho auta nasekáš minut jak máku...Nevim,Kolega to používá mněl i kontrolu a prošlo mu to.Je to ok,nebo záleží na jakýho blbce při kontrole narazíš?Dík.
sob čer 14, 2014 4:41 pm

sob čer 14, 2014 7:01 pm

Plechus
Příspěvky: 285
Registrován: sob lis 22, 2008 6:42 pm

Příspěvek

Dotaz: Nejde mi v Tagře stáhnout karta do tachografu, ale v autě normálně funguje. Má to nějaké řešení, nebo je třeba kartu vyměnit?
úte čer 24, 2014 9:27 pm

TTNandy
Příspěvky: 880
Registrován: stř lis 09, 2011 9:39 pm
Bydliště: Dubí

Příspěvek

Vloni si muj šéf dělal novou,a měl stejnej problém co Ty.Ukazoval mi to.Tak myslel že má ta nová nějaký nový prvek a program to neumí otevřít.Na ůřadě mu řekli že se to stává,že vědí oč jde a vyměnili mu jí-pak to normálně šlo.Takže u něj to bylo kartou,byla uplně nová.
TTN
stř čer 25, 2014 4:30 pm

Plechus
Příspěvky: 285
Registrován: sob lis 22, 2008 6:42 pm

Příspěvek

Tak jsem s ni par dni jeste pojezdil, zkusil to znova a uz to jede. Tudiz nevim, jak jsem to vyresil :D
pát čer 27, 2014 9:40 pm

rakev
Příspěvky: 1
Registrován: stř srp 06, 2014 7:48 pm
Bydliště: NB

vyndání karty

Příspěvek

zdar chlapi,blbě jsem vyndal kartu,nedal jsem tam postýlku.Jedu až za 14 dní mám tedy vložit údaje nebo stačí potvrzení o volnu.Jak to mám udělat? .Díky
čtv srp 07, 2014 3:12 pm

Pildas
Příspěvky: 13
Registrován: úte dub 29, 2014 6:06 pm
Bydliště: Česká republika

Příspěvek

Čau, mám menší dotaz...

Přijel jsem na firmu cca ve 12, měl jsem odjeto 4:12, namačkám postel, vyndám kartu, jdu pryč a nasednu do jinýho auta cca ve 12:55, vložim kartu a vyleze mi hláška "překrytí času"a těch 55 minut pauzy mi to nenačetlo a ani mi to nedalo na výběr doplnění údajů. Volám servisákovi a ten, že prý mohu jet. Moc jsem tomu nevěřil a tak jsem radši tu pauzu udělal.

Je tedy lepší v teda udělat tu pauzu nebo můžu bez problému odjet?
úte zář 02, 2014 7:15 pm

posa
Příspěvky: 497
Registrován: ned bře 21, 2010 9:40 pm
Bydliště: u KH

Příspěvek

Překrytí času znamená, že nejsou shodné časy na tacho, řidiči kašlou na rovnání času(lze pouze 1min. týdně) max. co lze srovnat je 20min. Píšeš 55min. to je na okamžitou kalibraci. S tímto vozidel vyjet tak maximálně do kalibračního střediska.
úte zář 02, 2014 8:40 pm

pučanges
Příspěvky: 758
Registrován: stř lis 06, 2013 8:13 pm
Bydliště: CZ

Příspěvek

kluci,když překročím rychlost tachograf ji napíše,tak je zapsaná v tacho,nebo na kartě? Díky :oops:
sob zář 13, 2014 9:18 am

NakejMagoj
Příspěvky: 176
Registrován: sob zář 06, 2014 7:24 am
Bydliště: Planeta Země

Příspěvek

Naposledy upravil(a) NakejMagoj dne pát zář 19, 2014 8:07 pm, celkem upraveno 1 x.
Všichni jsou blázni jen já jsem letadlo.
sob zář 13, 2014 10:49 am

pučanges
Příspěvky: 758
Registrován: stř lis 06, 2013 8:13 pm
Bydliště: CZ

Příspěvek

myslim když to ohlásí tacho,že je překročená rychlost a já to hned brzdim,dík..
sob zář 13, 2014 12:23 pm

posa
Příspěvky: 497
Registrován: ned bře 21, 2010 9:40 pm
Bydliště: u KH

Příspěvek

Pokud ti to již hlásí tacho je toto zaznamenáno jak v tacho tak na kartě.
sob zář 13, 2014 1:10 pm

NakejMagoj
Příspěvky: 176
Registrován: sob zář 06, 2014 7:24 am
Bydliště: Planeta Země

Příspěvek

Naposledy upravil(a) NakejMagoj dne pát zář 19, 2014 8:06 pm, celkem upraveno 1 x.
Všichni jsou blázni jen já jsem letadlo.
sob zář 13, 2014 1:27 pm

pučanges
Příspěvky: 758
Registrován: stř lis 06, 2013 8:13 pm
Bydliště: CZ

Příspěvek

aha,tak díky za info..
sob zář 13, 2014 4:59 pm

Odpovědět

Zpět na „Technická témata“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host