Pokec např. o kurtování nákladu, vysílačky+rádia, tachografy, poruchy, výbava aut, spotřeba, navigace,nooteboky, atd...

Moderátoři: Olda, -Ondra-, martin_100, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

Ladix
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 3424
Registrován: stř lis 07, 2007 11:19 am
Bydliště: kousek od chlumce nad cidlinou pres dalnici

Příspěvek

kua shelby to me nedocvaklo zitra vyskousim
M-B Atego 1218 frigo
ned říj 10, 2010 9:27 pm

Ladix
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 3424
Registrován: stř lis 07, 2007 11:19 am
Bydliště: kousek od chlumce nad cidlinou pres dalnici

Příspěvek

pavel toano prave tam sou jeste ty dva draty co maji na sobe tu izolepu byli zaizolovany tak prave nevim jestli tam nekam nepatri :wink:
M-B Atego 1218 frigo
ned říj 10, 2010 9:31 pm

Uživatelský avatar
pavel 815
Příspěvky: 4353
Registrován: stř říj 08, 2008 10:33 pm
Bydliště: okoli brna

Příspěvek

Každopádně zkus prvně jestli je tam těch 12v,pokud ano tak to připoj na šťávu a uvidíš co to bude dělat.
Nemít TATRU stojím tam ještě teď !!! Nezlobte se pane,já věřím že máte nejlepší ceny,ale Fridex fakt nepotřebuji...
ned říj 10, 2010 9:50 pm

JiRaY
Příspěvky: 3004
Registrován: sob led 10, 2009 11:22 pm
Bydliště: Praha

Příspěvek

Od toho je Multimetr abys poznal kam patří :wink: Může jeden z nich bejt třeba od spínání od klíčku
Pražské dodávkář a návěsář

Červený Mercedes Akšrot 1841 s plachtonávěsem
Bílá dodávka Renault Master

Jsem nejrychlejší,vždycky vedu kolonu :-)
ned říj 10, 2010 9:51 pm

Ladix
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 3424
Registrován: stř lis 07, 2007 11:19 am
Bydliště: kousek od chlumce nad cidlinou pres dalnici

Příspěvek

no dobra to vim ze se to musi zmerit ale jde me o to ze proud je v te bile cokolade a pak tam sou tydle dva draty volny jen byli zaizolovany a antena :?
M-B Atego 1218 frigo
ned říj 10, 2010 9:57 pm

Uživatelský avatar
Pavel Šebek
intercool
Příspěvky: 9689
Registrován: ned říj 21, 2007 4:55 pm
Bydliště: Bystřice

Příspěvek

zaizolovaný nech zaizolovaný, pokud jde na ten červenej stálej proud
BES - běs
ned říj 10, 2010 10:00 pm

Ladix
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 3424
Registrován: stř lis 07, 2007 11:19 am
Bydliště: kousek od chlumce nad cidlinou pres dalnici

Příspěvek

ano na ten cervenej na bilou cokoladu jde stale proud takze kdyz tam bude ten spravnej prud tak s te cokolady natahnu drat jo a napichnu ho do iso konektoru
M-B Atego 1218 frigo
ned říj 10, 2010 10:04 pm

Uživatelský avatar
Pavel Šebek
intercool
Příspěvky: 9689
Registrován: ned říj 21, 2007 4:55 pm
Bydliště: Bystřice

Příspěvek

Iso konektor budeš mít jednodušší, když obejdeš, protože ten kabel potřebuješ propojit jak s červeným, tak se žlutým od radia. Navíc se ty PINy celkem blbě vytahujou.
BES - běs
ned říj 10, 2010 10:20 pm

Uživatelský avatar
veverka
Příspěvky: 76
Registrován: ned zář 28, 2008 7:15 pm
Bydliště: s Ladixem ve veveřím doupěti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Tak je tam 24V. Poraďte kde sehnat za slušnou cenu vhodnej měnič, aby nezabral půlku kabiny?? Popřípadě rádio 24V...Díky...
Miláčkova veverka ;-)


Prej řidič těžkej život má, ale jeho žena ho má ještě těžší...

Obrázek
pon říj 11, 2010 7:16 pm

Uživatelský avatar
Pavel Šebek
intercool
Příspěvky: 9689
Registrován: ned říj 21, 2007 4:55 pm
Bydliště: Bystřice

Příspěvek

Tak nejdřív bych se podíval, jestli v tom autě meěnič není?
A radio na 24V? jedině ty debilní originály M-B, MAN-IVECO-Renault a ten je vlastně bez displeje.
BES - běs
pon říj 11, 2010 8:00 pm

Ladix
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 3424
Registrován: stř lis 07, 2007 11:19 am
Bydliště: kousek od chlumce nad cidlinou pres dalnici

Příspěvek

to museli byt teda exlusivni modely ale me by to stacilo ted nemam nic a vse je lepsi nez ticho ze :?
M-B Atego 1218 frigo
pon říj 11, 2010 8:07 pm

Uživatelský avatar
Tomik
Příspěvky: 4855
Registrován: sob pro 15, 2007 10:31 pm
Bydliště: Praha 10

Příspěvek

to si se měl ozvat dřív dneska sem se v houskovým knedlíku motal a pak domu nespěchal.už si mohl hrát,multimetr a jinej vercajk mám ssebou :wink: jinak by tam taky někde tech 12 mohlo bejt vytaženejch,a když ne tak to stáhni z baterky,některý měniče který jsou dělaný jen jako zásuvky,tak jsou na hovno,nesmíš spojit kostru 12 s kostrou 24 jinak ho odpálíš.
2x Nissan atleon 210
pon říj 11, 2010 9:03 pm

JiRaY
Příspěvky: 3004
Registrován: sob led 10, 2009 11:22 pm
Bydliště: Praha

Příspěvek

No hele,třeba Iveco Eurocargo má z výroby celkem slušnej Grundig,Mercedes má taky origo vlastní rádio.

Já před půl rokem měnil rádio v Ivecu,a to origo 24V jsem si dal do meďáka,na courání po městě mi to stačí :wink:
Pražské dodávkář a návěsář

Červený Mercedes Akšrot 1841 s plachtonávěsem
Bílá dodávka Renault Master

Jsem nejrychlejší,vždycky vedu kolonu :-)
pon říj 11, 2010 9:51 pm

Uživatelský avatar
Krwel
Příspěvky: 40
Registrován: čtv čer 24, 2010 7:24 pm
Bydliště: V lese hnedka u Prahy

Příspěvek

A proč já nemám taky v Ivecu celkem slušnej Grundig, ale obyčejný Sony a skoro bych se vsadil, že bude na 12V
pon říj 11, 2010 9:58 pm

Uživatelský avatar
Pavel Šebek
intercool
Příspěvky: 9689
Registrován: ned říj 21, 2007 4:55 pm
Bydliště: Bystřice

Příspěvek

JiRaY: tyhle originály by nebyly špatný, kdyby za něco stály, ale oni nestojí za nic! Jako k rádiu samotnému výhrady nemám (co víc člověk potebuje?) Ale ta kvalita nestojí za nic a to se to dělá v maďarsku. Ovládání hlasitosti a cd mechaniky k ničemu a je jedno, jestli to vyrobil Grundig, Blaupunkt nebo Panasonic.

...nebo vyrobil, spíš co je tam napsáno....
BES - běs
úte říj 12, 2010 12:45 am

Odpovědět

Zpět na „Technická témata“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti