Pokec na veškerá témata, včetně ne-truckerských debat (Vaření, muzika, zážitky z cest, fotky....)

Moderátoři: Olda, -Ondra-, martin_100, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

Odpovědět
Uživatelský avatar
TomC2
Příspěvky: 3013
Registrován: pát srp 29, 2008 1:35 pm
Bydliště: BRNO,Babice u Rosic,Zastávka

Landwirtschafts simulator 2011

Příspěvek

Tak teď jsem se dal trochu na traktory a sekání obilí. :D :D
Je to nejnovější simulátor a nemůžu jsi ho vynachválit. :D
A samozřejmě nejrůznější stroje ke stažení. http://www.landwirtschafts-novinky.webs ... /Uvod.html
Hrajete taky někdo?
Tak nějaké foto z mé hry :D
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Žně a siláže v plném proudu :D
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
úte led 11, 2011 8:39 pm

Uživatelský avatar
.:Mikeš:.
Příspěvky: 503
Registrován: pát črc 24, 2009 10:11 pm
Bydliště: Kutná Hora

Příspěvek

Tak tato hra vypádá slušně. Zatím mám Traktor Zetor Simulátor 2009, ale koukám že si asi pořídím tuto hru. A chci se zeptat jakej je tvůj názor na hru?
Nevysílá to německy?..tomu by sme prd rozuměli. :lol:
úte led 11, 2011 10:46 pm

kubislav
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 549
Registrován: ned čer 13, 2010 6:20 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek

zejtra bych to měl mít doma tak uvidíme :) jinak jak to je s tou němčinou dá se to??
úte led 11, 2011 10:53 pm

Uživatelský avatar
Gepas
Příspěvky: 3320
Registrován: pát črc 03, 2009 10:54 pm
Bydliště: skoro Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

joo, je to docela intuitivní, jako minulé díly a na netu jsou i návody, jak na to... jinak je tam i multiplayer, který hru určitě oživí, ale je k němu potřeba originálka ...
úte led 11, 2011 11:47 pm

Uživatelský avatar
TomC2
Příspěvky: 3013
Registrován: pát srp 29, 2008 1:35 pm
Bydliště: BRNO,Babice u Rosic,Zastávka

Příspěvek

No dá se to,ta němčina se dá,ale už se chystá čeština,kterou si tam stáhnete,tak to pak určitě udělám.Jinak hra je parádní a protože mám doma novej počitač,tak to jede jak víno a můžu stahovat co chci. :D
Hru jsem si stáhnul z netu. :wink: Traktor Zetor Simulátor 2009 jsem měl taky ale tohle je lepší. :D
stř led 12, 2011 10:38 am

Uživatelský avatar
.:Mikeš:.
Příspěvky: 503
Registrován: pát črc 24, 2009 10:11 pm
Bydliště: Kutná Hora

Příspěvek

Čus, Dik za odpovědi. Včera jsem koukal na ten multiplayer a vypáda dobře.
stř led 12, 2011 11:01 am

Uživatelský avatar
TomC2
Příspěvky: 3013
Registrován: pát srp 29, 2008 1:35 pm
Bydliště: BRNO,Babice u Rosic,Zastávka

Příspěvek

To jsem ještě nezkoušel,takže nevím,co a jak.Ale mohli by jsme to skusit. :wink:
stř led 12, 2011 11:08 am

Uživatelský avatar
.:Mikeš:.
Příspěvky: 503
Registrován: pát črc 24, 2009 10:11 pm
Bydliště: Kutná Hora

Příspěvek

zkusit to můžem. Já to právě ztahuju
stř led 12, 2011 11:14 am

Uživatelský avatar
TomC2
Příspěvky: 3013
Registrován: pát srp 29, 2008 1:35 pm
Bydliště: BRNO,Babice u Rosic,Zastávka

Příspěvek

Tak pak dej vědět,až ti to pojede :wink:
stř led 12, 2011 11:28 am

Uživatelský avatar
TomC2
Příspěvky: 3013
Registrován: pát srp 29, 2008 1:35 pm
Bydliště: BRNO,Babice u Rosic,Zastávka

Příspěvek

Nějaké foto :wink:

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
stř led 12, 2011 11:32 am

Uživatelský avatar
cendar
Příspěvky: 270
Registrován: úte led 26, 2010 6:57 pm
Bydliště: Vysočina

Příspěvek

Zkratka je nejdelší vzdálenost mezi dvěma body...
stř led 12, 2011 11:32 am

Uživatelský avatar
.:Mikeš:.
Příspěvky: 503
Registrován: pát črc 24, 2009 10:11 pm
Bydliště: Kutná Hora

Příspěvek

TomC2: Dám vědět.
Odehrává se to na ostrově nebo ne? Jsou v singlplayeru všechny pole tvoje?
stř led 12, 2011 11:39 am

Uživatelský avatar
TomC2
Příspěvky: 3013
Registrován: pát srp 29, 2008 1:35 pm
Bydliště: BRNO,Babice u Rosic,Zastávka

Příspěvek

Jo,je takovej ostrov.Pole obděláváš sám,a děláš to,co chceš. :wink:

Obrázek
stř led 12, 2011 11:43 am

Uživatelský avatar
.:Mikeš:.
Příspěvky: 503
Registrován: pát črc 24, 2009 10:11 pm
Bydliště: Kutná Hora

Příspěvek

tak mám ztaženo, ale nejde spustit
stř led 12, 2011 12:58 pm

Uživatelský avatar
TomC2
Příspěvky: 3013
Registrován: pát srp 29, 2008 1:35 pm
Bydliště: BRNO,Babice u Rosic,Zastávka

Příspěvek

No když jsem to ztáhl,tak to hlásilo,že to chce hodit na CD,tak jsem to tam hodil, dal KAY(kod)a jede mě to :wink:
stř led 12, 2011 1:04 pm

Odpovědět

Zpět na „Netechnická témata“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: skromny a 7 hostů