Moderátoři: Leoš H, Olda, martin_100, Globe, Mykesh

Odpovědět
saro3
Příspěvky: 7
Registrován: úte led 11, 2011 9:40 pm
Bydliště: svk

IVECO EURO CARGO TECTOR nema vykon

Příspěvek

dobry den

chcem vas poprosti o radu preco motor nema vykon . ide max 60km/h a otacky nepresiahnu 1500ot/min.
popisem to takto:auto nemalo vykon ani tah a velmi dymilo,vymenili sa kruzky s piestami,a vsetky guferka na ventiloch.uz nedymi nezere olej ale nema vykon. tak som dal repas trysky aj cerpadlo. ale ani tak nema vykon som uz zufaly. diagnostika nevypisuej nic a turbo je nove.
motor je 6 valec zo systemom common rail.

dakujem za akukolvek odpoved
stř kvě 11, 2011 11:46 pm

Irulan
Příspěvky: 7
Registrován: sob zář 04, 2010 12:06 pm
Bydliště: Lesní 400 Doksy 47201
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

nemá vzduch
čtv kvě 12, 2011 10:25 am

saro3
Příspěvky: 7
Registrován: úte led 11, 2011 9:40 pm
Bydliště: svk

Příspěvek

vymenil som vsetky filtre. intercooler som vycistil.
anenasiel som ziadnu klapku. co by mohlo blokovt pritok vzduchu?
čtv kvě 12, 2011 12:23 pm

Alešák
Příspěvky: 2374
Registrován: stř lis 12, 2008 8:03 pm
Bydliště: Milovice

Příspěvek

a není seklá motorovka?
Unás to klukum tak blblo.
čtv kvě 12, 2011 1:42 pm

new iveco
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 436
Registrován: ned pro 20, 2009 9:56 am
Bydliště: severni morava

Příspěvek

Klapa je v pravo hned na přirubě za turbem ............... muže byt zavřena
Natlakoval jsi intercooler a hadice?
čtv kvě 12, 2011 6:57 pm

saro3
Příspěvky: 7
Registrován: úte led 11, 2011 9:40 pm
Bydliště: svk

Příspěvek

dakujem za odpovede. problem som nasiel .turbo ktore je nove netlaci vzduch.tak mozem vybrat a dat druhe. ale to natlakovanie je potrebne ?
pát kvě 13, 2011 12:00 am

new iveco
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 436
Registrován: ned pro 20, 2009 9:56 am
Bydliště: severni morava

Příspěvek

Ja tlakuji system v klidu bez nastartovaneho motoru.Nebo vyzkoušiš turbo za jizdy kolik tlači.
pát kvě 13, 2011 6:59 pm

saro3
Příspěvky: 7
Registrován: úte led 11, 2011 9:40 pm
Bydliště: svk

Příspěvek

to turbo som skusal za jazdy drzal som stlacenu hadicu aj ked malo 3000 ot/min.preto som uznal ze nebude v poriadku.
motorvu brzdu viem manualne vypnut a pekne pracuje
pon kvě 16, 2011 8:30 pm

new iveco
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 436
Registrován: ned pro 20, 2009 9:56 am
Bydliště: severni morava

Příspěvek

turbo se tlakuje za jizdy ...daš budik do kabiny a pojedeš do kopce
pon kvě 16, 2011 10:53 pm

rami
Příspěvky: 178
Registrován: ned lis 18, 2007 5:16 pm
Bydliště: karvinsko

Příspěvek

a co tlumic vyfuku neni ucpany ?
sob pro 24, 2011 12:13 pm

Odpovědět

Zpět na „IVECO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti