Moderátoři: Olda, -Ondra-, martin_100, Leoš H

Odpovědět
Uživatelský avatar
Ondra Svijany
Příspěvky: 162
Registrován: čtv pro 11, 2008 8:16 pm
Bydliště: Svijany
Kontaktovat uživatele:

vnitrni ventilator

Příspěvek

panove mam takovy dotaz,kdyz u manu tg a tga nebo tgs a tgx nastavite termostatem teplotu vzduchu a ventilator pustite na ,,auto,, , jak vam fouka vzduch do kabiny,taky stridave teply a studeny?
úte úno 03, 2009 7:30 pm

sanny
Příspěvky: 245
Registrován: úte bře 04, 2008 9:14 pm
Bydliště: Liberec

Příspěvek

JJ, to mi dela taky. Takhle by to melo byt spravne. Ti to reguluje teplotu toho vzduchu podle aktualni teploty v kabine.
úte úno 03, 2009 8:30 pm

Uživatelský avatar
martin440
rumová víla
Příspěvky: 8980
Registrován: sob zář 08, 2007 3:24 pm
Bydliště: irgendwo in Westböhmen-pevná hráz socializmu

Příspěvek

tak to nevim jestli je to správně -spíš se to "někdy " pomate ,mě to po každý po ustálení teploty stáhlo otáčky a výkyvy teploty nebyli znát (pokud se třeba neotevřelo okno a pod)
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy http://www.funradio.fr/playfun,
úte úno 03, 2009 8:50 pm

Uživatelský avatar
Pája4x4
Příspěvky: 129
Registrován: stř črc 11, 2007 9:21 pm
Bydliště: Plzen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Jak píše Martin,mělo by to srovnat teplotu a jak se ustálí tak by to kolisat nemelo.ale stačí jestli třeba kouříš a na chvíli otevřeš okno,ofoukne to čidlo a pak ten automat nevi co s tim
sob úno 07, 2009 11:36 pm

Uživatelský avatar
TerrySK
Příspěvky: 35
Registrován: úte led 20, 2009 3:21 pm

Příspěvek

ono to vetšinou funguje všelijak aspoň u mňa, to snimacie čidlo je vprostriedku kabíny u nôh a tam ta teplota je ustalená.
pon úno 16, 2009 8:22 pm

Uživatelský avatar
Ondra Svijany
Příspěvky: 162
Registrován: čtv pro 11, 2008 8:16 pm
Bydliště: Svijany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

ono to dela asi u vsech manaku tg a vise,stary TGAcko mi to delalo a ted jsem dostal nove TGSko a ono to dela taky.hold takovy druh.Ja jsem se jen ptal na zkusenosti ostatnich abych se ujistil ze me v servisu nehoupou :lol:
úte úno 17, 2009 9:16 pm

Uživatelský avatar
HAD
Příspěvky: 1102
Registrován: sob čer 24, 2006 9:21 pm

Příspěvek

no mě to přijde spíš k vzteku, protože mi z toho fouká akorát studeno, až když to dám na plnej ceres tak z těch prostředních větráků jde teplo. tak to mám zavřený a topim si na nohy a tohle používám jenom když chci vytopit kabinu před zastavením
ned úno 22, 2009 8:59 pm

Uživatelský avatar
Pája4x4
Příspěvky: 129
Registrován: stř črc 11, 2007 9:21 pm
Bydliště: Plzen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Beztak s tim stopařky nenápadně nutíš si v nastalym hicu odložit :lol: :lol: :lol:
čtv úno 26, 2009 12:29 am

Uživatelský avatar
tommas
Příspěvky: 67
Registrován: ned zář 03, 2006 12:57 pm
Bydliště: Děčín

Příspěvek

chlapci...mě na tgl to samé s topením.Mám topení na max,a teplý vzduch jde akorát dolu na nohy a na přední okno(naštěstí)ale do prostředních a na dveřích výdechu jen studenej...a to sem s těma čudlíkama všemožně kroutil a nic.Jestli někdo ví jak tohleto funguje,prosím napište...Zima začíná :D :D brrr.Díky za rady kolegové
pát pro 12, 2014 10:12 pm

TP
Příspěvky: 1885
Registrován: úte kvě 03, 2011 9:37 pm
Bydliště: Řevnice

Příspěvek

Topení v Manu je naprostá tragédie :!: mě to zas vaří hlavu,boční okna a ten vejdech pod poličkou.Nohy mě mrznou a můžu kroutit jak píšeš knoflíkama na všechny strany.Kdo todle dělal by zasloužil na hubu :!: takhle se nemrzlo ani v Matesu.
Už ho nohy nezebou MAGNUM E-TECH 440
pon pro 15, 2014 6:56 pm

Uživatelský avatar
tommas
Příspěvky: 67
Registrován: ned zář 03, 2006 12:57 pm
Bydliště: Děčín

Příspěvek

no to koukám co kus to origál topení...asi dělá man topení na přání :lol:
ned pro 21, 2014 3:10 pm

Odpovědět

Zpět na „MAN“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host