Wlado - jj klasika,sem taky minule stál u té lukoil benzinky,nechtělo se mi čekat,tak jeb to do levého a až na váhu,tam už na mě čekali kluci Rumunští,chtěli 20 E(napsal si to jarda na ruku) sem řekl že nedám,že jich znám a max 5,to ne málo,ať se jedu otočit,říkám nikam nejedu,tu počkám a až bude konec kolony tak se zařadím,že ne,tak mi sebrali pas,vypnul sem motor a čekám,za chvilku doběhl 2 že ať dám 20 a jedu nebo otočit a nakonec,tak mu říkám,že za tu dobu co tam stojím už bych byl u Maďara,takže 5 nebo se fakt otočím,že ne to je málo,říkám ok a jedu,objel sem váhu a už su u stopky a v tom doběhne další,že prý 10,říkám 5,NE,tak sešlápnu spojku,kamion zasyčel a už ukazoval 5,tak sme to směnily za pas a jel jsem ovšem za ten čas s nima jsem si pomohl jen o půl kolony Samozřejmě sem to vše naznačoval různýma gestama,něco nohama atd,aby někdo zase nezarypoval

Protože Rumunsky opravdu neumím,jezdím tam jaků dobu a umím akorát Bune Zija - Dobrý den,Buna sera - Dobrý večer,La revedere - na shledanou,Drum Bum - šťastnou cestu.A Mulcumesk - děkuju.Jen tak pro srandu